Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Κεγκέρογλου τρολάρει Τσίπρα: Ζητεί Πρωθυπουργικά Γραφεία σε Ηράκλειο Χανιά και Ρέθυμνο

Κεγκέρογλου τρολάρει Τσίπρα: Ζητεί Πρωθυπουργικά Γραφεία σε Ηράκλειο Χανιά και Ρέθυμνο

Με διάθεση τρολαρίσματος στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής της ΔΗΜΣΥ. Βασίλης Κεγκέρογλου του κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή με την οποία τον ρωτά πότε θα ιδρύσει Πρωθυπουργός Γραφείο σε Ηράκλειο και Χανιά!

Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΣΥ Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή την ίδρυση Πρωθυπουργικού Γραφείου στην Θεσσαλονίκη του ζητεί να ιδρύσει Πρωθυπουργό Γραφείο και στο Ηράκλειο και τα Χανιά και μάλιστα αυτό να λειτουργήσει και ως «χώρος χώρος συνεδριάσεων των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ όπως το Μαξίμου».

Ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου με ιδιαίτερο σκωπτικό ύφος στην ερώτησή του επισημαίνει ότι «η νέα αντίληψη του Πρωθυπουργού περί αποκέντρωσης και διοικητικής μεταρρύθμισης με την ίδρυση Πρωθυπουργικών Γραφείων στην Ελληνική περιφέρεια, αποτελεί μια σπουδαία και ιστορική καινοτομία, που αποτελούσε πάγιο αίτημα του λαού της Βορείου Ελλάδος που πλέον αισθάνεται ότι επίκειται η επίλυση των προβλημάτων του, μετά την αποτυχία του Προγράμματος Θεσσαλονίκης» και επισημαίνει ότι «επειδή ενδέχεται να προκληθούν δικαιολογημένες αντιδράσεις από τα Χανιά λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης από το Ηράκλειο, παρακαλούμε για την ταυτόχρονη ίδρυση γραφείου και στα Χανιά και στο Ηράκλειο».

Το «τρολάρισμα» του βουλευτή μάλιστα, γίνεται ακόμα πιο εμφανές στα ερωτήματα που θέτει στον Πρωθυπουργού με τα οποία όχι μόνο του ζητά απάντηση για το «πότε τοποθετείτε την έναρξη λειτουργίας των Γραφείων και τα εγκαίνια τους;» αλλά ρωτώντας τον εάν «σε δεύτερη φάση προτίθεστε να ιδρύσετε Γραφείο στο Καπίστρι Λασιθίου όπως επισημαίνει ο κ. Αντώνης Βγόντζας όπως και στο Δήμο Βιάννου απ’ όπου εκλέγονται οι 3 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου;» και επισημαίνοντας πως « τα Γραφεία Πρωθυπουργού στις πόλεις της Περιφέρειας θα χρησιμοποιούνται ως χώροι συνεδριάσεων των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως συμβαίνει με το Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο συνεδριάζει σήμερα (28-11-2016) το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ;»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε