Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κωλοτούμπα Αποστόλου: Δεν είπα τραμπούκους τους αγρότες άλλους είπα

Κωλοτούμπα Αποστόλου: Δεν είπα τραμπούκους τους αγρότες άλλους είπα

Για ακόμα μια φορά πολιτικός μας κάνει να μην πιστεύουμε στ’ αυτιά μας. Ο κ. Αποστόλου το πρωί μετά τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είπε: «Άλλο ο διάλογος τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν».

Το απόγευμα στην Βουλή θέλησε να δώσει διευκρινήσεις… Ο κ. Βαγγέλης Αποστόλου υποστήριξε στην Βουλή πως «εγώ δεν είπα ότι τα επεισόδια τα έκαναν οι αγρότες της Κρήτης» και ότι «οι αγρότες συμπεριφέρθηκαν τραμπούκικα» αλλά ότι «ο τρόπος που διαχειρίζονται τις κινητοποιήσεις τους δίνουν τη δυνατότητα να παρεισφρείουν στοιχεία που δεν έχουν σχέση με το χώρο αυτό». Εμείς είπε «είμαστε ανοιχτοί και οι πόρτες του υπουργείου είναι ανοιχτές και στους αγρότες της Κρήτης και σε όλους τους αγρότες. Ήξερα ότι θα κατέβουν οι αγρότες από την Κρήτη και είπαμε να μας δει μια αντιπροσωπεία. Μας είπαν να μπουν 45 άτομα πήγε να γίνει κατάληψη, αυτή την εικόνα δεν θα την επιτρέψουμε».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μάλιστα κάλεσε προσωπικά τον παριστάμενο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη να πεί εάν το κόμμα του καταδικάζει και αυτά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης του απάντησε ευθέως και διευκρινιστικά πως «σε κάθε επεισόδιο από όπου και εάν προέρχεται εμείς είμαστε απέναντι, εσείς είσαστε που παλαιά αγκαλιάζατε τον κάθε αγανακτισμένο και σήμερα το λέτε τραμπούκο ή μιλάτε για τραμπούκικες ενέργειες. Σήμερα καλωσορίζουμε τον υπουργό που για πρώτη φορά λέει ότι καταδικάζει τις καταλήψεις». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ Μιχάλης Τζελέπης αναφερόμενος στα επεισόδια είπε πως «η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα τους αγρότες και ο υπουργός τους χαρακτηρίζει τραμπούκους. Τραμπούκοι όμως δεν είναι οι αγρότες τραμπούκικες είναι οι πολιτικές σας που τους ξεκληρίζουν». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, σχολίασε από την πλευρά του είπε πως «δενμπορεί να υιοθετηθούν πράξεις βίας και αυταρχισμού από όπου και εάν προέρχονται».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε