Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κωνσταντινόπουλος: Ο κυρ-Θόδωρος, η κυρά-Μαριλίζα και ο “έχω πάει με τη μισή Αθήνα”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με αιχμηρά σχόλια απάντησε σε πρόσφατες δηλώσεις των Θεόδωρου Πάγκαλου, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και Πέτρου Τατσόπουλου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, στρέφεται κατά των δύο πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, για τον μεν Πάγκαλο για το κάλεσμα συστράτευσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη δε Ξενογιαννακοπούλου για την προσέγγισή της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από την εκτενέστατη ανάρτηση δεν γλυτώνει όμωςούτε ο… Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μπορεί να μην έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ, όμως έκανε πρόσφατα δηλώσεις υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

“Ο κυρ-Θόδωρος: 40 χρόνια Βουλευτής, Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος που έχασε από τον κύριο «τίποτα» όπως αποκαλούσε τον κ. Αβραμόπουλο, που στην παντοδυναμία του προσπάθησε να επιβάλει τη γυναίκα του για Δήμαρχο. Τώρα μας καλεί να στρατευθούμε με τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος, που έχει δηλώσει ότι ψήφισε ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, μας κάνει μαθήματα και μας κουνάει το δάκτυλο.

Η κυρα-Μαριλίζα: 30 χρόνια υψηλόμισθη διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ στις Βρυξέλλες, Υπουργός, Βουλευτής, Ευρωβουλευτής, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Εκείνου του ΠΑΣΟΚ, που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι κατέστρεψε τη χώρα. Από προχθές η Μαριλίζα μας «καλεί» να πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα. Ελπίζω για τέτοιο ξεφτιλίκι να της βρει ο Αλέξης μία καρεκλίτσα στο Υπουργικό… Υφυπουργός τουλάχιστον;

Οι δύο όψεις της ίδιας κάλπικης δεκάρας. Τελικά δεν είναι μόνο ο Τσίπρας που δεν έχει τσίπα, γιατί κι αυτοί, αν είχαν τσίπα, θα το βούλωναν… Αντί για τσίπα όμως, έψαξαν για Τσίπρα… Τα στερνά τιμούν τα πρώτα, συντροφάκια του Πάνου του Καμμένου!

Είναι και ο κ.Πέτρος, παρ’ολίγον Υπουργός Πολιτισμού, σχεδόν άνθρωπος του πνεύματος και κατά δήλωσή του άνθρωπος του σώματος – της μισής Αθήνας… Παλιός εραστής του οράματος Τσίπρα, και σημερινός επισκέπτης της ΝΔ του κ.Μητσοτάκη.”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε