Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κυβέρνηση σε Fraport: Θέλετε επαναδιαπραγμάτευση για τα αεροδρόμια; Θα γίνει συνολικά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στον “αέρα” μοιάζει να βρίσκεται η αποκρατικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, με την γερμανικών συμφερόντων εταιρεία Fraport να ζητά σήμερα περαιτέρω… εγγυήσεις και την ελληνική κυβέρνηση να απαντά πως αν γίνει επαναδιαπραγμάτευση, τότε θα είναι συνολική και από την αρχή!

Εφόσον υπάρξει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, τότε αυτή θα γίνει σε συνολική βάση αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι η ολοκλήρωση της παραχώρησης 14 περιφερειακών αεροδρομίων, χωρίς μεταβολή των όρων που είχαν συμφωνηθεί από τη προηγούμενη κυβέρνηση, αποτελούσε (για ευνόητους λόγους) ρητό όρο της συμφωνίας που προέκυψε από τη Σύνοδο της 12ης Ιουλίου.

Συμπληρώνουν ότι η κυβέρνηση τήρησε απολύτως τα συμφωνηθέντα και χθες, 18 Αυγούστου, δημοσιεύτηκε το σχετικό ΦΕΚ με αριθμό 240.Β/2015.

Τονίζουν επιπλέον ότι αν και εφόσον η αντισυμβαλλόμενη εταιρία εγείρει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης, η επαναδιαπραγμάτευση δεν θα περιορίζεται στα ζητήματα που θα τεθούν από την εταιρία, αλλά θα είναι συνολική.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε