Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λούκα Κατσέλη: ''Παρερμηνεύτηκα''

Λούκα Κατσέλη: ''Παρερμηνεύτηκα''
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.03.2011 | 13:07
Πρώτη δημοσίευση: 06.03.2011 | 13:03

Από το υπουργείου Εργασίας βγήκε ανακοίνωση που λέει ότι η κυρία Κατσέλη ποτέ δεν δήλωσε υπέρ νέας διαπραγμάτευσης του Μνημονίου.
 

Στον ''Τύπο της Κυριακής'' φιλοξενείται συνέντευξη της κυρίας Κατσέλη με τίτλο ''Να πάμε σε νέα διαπραγμάτευση για το μνημόνιο'', και όπως ήταν φυσικό άναψε φωτιές.
 
Πριν από λίγο με δελτίο τύπου η Λούκα Κατσέλη τονίζει :''Επειδή από τον κεντρικό τίτλο και μάλιστα εντός εισαγωγικών «Να πάμε σε νέα διαπραγμάτευση για το μνημόνιο» του Τύπου της Κυριακής σε σχέση με τη συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη στην εφημερίδα, υπάρχει κίνδυνος παρερμηνείας των θέσεων της Υπουργού, ο αναγνώστης παραπέμπεται στο ακριβές κείμενο της συνέντευξης, όπου ανάμεσα στα άλλα αναφέρονται τα εξής: «Δεν πιστεύω ότι μία συνολική αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου είναι εφικτή. Πιστεύω όμως ότι, στην εφαρμογή του Μνημονίου, υπάρχουν περιθώρια για προσαρμογές, μετά από διαπραγματεύσεις, έτσι ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα των μέτρων…”
    Διαδώστε αυτό το άρθρο