Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέο επεισόδιο στην κόντρα για τα ταξί – ΝΔ: «Θέλουν να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Μεταφορών εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κατηγορώντας τον Γ. Παπανδρέου για προκλητική αδράνεια και τον Γ. Ραγκούση για ακατανόητη συμπεριφορά.

Στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν πως η «ακατανόητη» συμπεριφορά του υπουργού Μεταφορών υπηρετεί κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Μιχελάκης τονίζει πως όταν ακόμη και σχεδόν το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τον κ. Ραγκούση για τα ταξί και ο πρωθυπουργός παραμένει απλώς θεατής, τότε η μόνη λογική εξήγηση είναι να επιθυμούν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

«Φαίνεται πως η κυβέρνηση, με την αναγόρευση του θέματος των ταξί σε κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα και σχεδόν αποκλειστικό θέμα της ειδησεογραφίας, έχει επιλέξει τη μέθοδο της απόσπασης της προσοχής των πολιτών από τα μεγάλα και καυτά προβλήματα του Τόπου», επισημαίνει ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος εξαπολύει επίθεση κατά του πρωθυπουργού τον οποίο και κατηγορεί για προκλητική αδράνεια.

«Κάθε μέρα που περνά, η προκλητική αδράνεια του πρωθυπουργού να λύσει το πρόβλημα, ενισχύει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας», δηλώνει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέχιση της απεργίας έως το Σάββατο αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε