Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Νευρική κρίση" στην Κυβέρνηση – Ποιοι απειλούν να μην ψηφίσουν

`Νευρική κρίση` στην Κυβέρνηση – Ποιοι απειλούν να μην ψηφίσουν
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.10.2011 | 08:40
Πρώτη δημοσίευση: 13.10.2011 | 08:40

Μια ακόμη ψηφοφορία που μετατρέπεται σε ψήφο εμπιστοσύνης και στην Κυβέρνηση εκτός από εκείνους , όπως η Λούκα Κατσέλη και η Σοφία Γιαννακά που είπαν ανοιχτά πως δεν θα ψηφίσουν το άρθρο για τις εργασιακές σχέσεις αναζητούν (και πάλι) τους βουλευτές εκείνους που δεν εκδηλώνονται ανοιχτά και μπορεί να προκαλέσουν “ζημιά” όταν έρθει το πολυνομοσχέδιο για ψήφιση.

Αυτή τη φορά είναι το περιβόητο άρθρο 37 για τις εργασιακές σχέσεις με τους βουλευτές, όπως η κ. Κατσέλη που είπε ανοιχτά ότι δεν το ψηφίζει, αποτελεί την κόκκινη γραμμή.

Οι βουλευτές μιλούν για εργασιακό μεσαίωνα, ενώ άλλοι, όπως ο Ανδρέας Μακρυπίδης χαρακτήρισε το ενιαίο μισθολόγιο “φτωχολόγιο” ενώ και ο Κ. Γείτονας εξέφρασε επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα είναι διαφανείς οι διαδικασίες αξιολόγησης.

Παράλληλα συνεχίζεται ο αναβρασμός σε όλα τα επίπεδα. Τελευταίο επεισόδιο η καταγγελία της ΝΔ για σύσταση 77 νέων οργανισμών και για αύξηση των προσλήψεων τα τελευταία δύο χρόνια, την οποία επανέφερε στον ΚΤΕ Οικονομικών η κυρία Βάσω Παπανδρέου.

Ο αναβρασμός σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται και ήδη μελετώνται αλλαγές, οι οποίες όμως πρέπει να εγκριθούν απ' την τρόικα.

Κάπως έτσι οι βουλευτές μιλούν για εκβιασμό και έτσι κανείς δεν γνωρίζει αν και αυτή τη φορά θα υπάρξουν απώλειες.

Διαβάστε επίσης:
Βόμβα από Κατσέλη: "Δεν ψηφίζω το άρθρο για τις συμβάσεις εργασίας"

“Φτωχολόγιο” το ενιαίο μισθολόγιο ... νέες αντιδράσεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
   Διαδώστε αυτό το άρθρο