Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Πάγκαλος “ξαναχτύπησε”! “Όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί” – Σεξιστική επίθεση στην Γεννηματά

Ο Πάγκαλος “ξαναχτύπησε”! “Όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί” – Σεξιστική επίθεση στην Γεννηματά

Ο Θεοδώρος Πάγκαλος, φαίνεται πως “κουβαλάει” μεγάλα απωθήμενα με την πολιτική, μιας και απουσιάζει από τον πολιτικό στίβο της χώρας, ωστόσο έχει άποψη για… όλα! Και μάλιστα την εκφράζει με τον πιο άκομψο και αγενή τρόπο. Αφού λοιπόν χαρακτήρισε “βλάκες” όλους τους υπουργούς, “γελοίο” τον Καμμένο, κάλεσε και την Φώφη Γεννηματά να κάτσει σπίτι της και να… μαγειρεύει.

Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος υπήρξε ουκ ολίγες φορές υπουργός με διάφορες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “πρέπει να φύγει αμέσως το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”, υποστήριξε πως “όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί“, ενώ έκανε λόγο για ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών.

Στην συνέχεια, επιτέθηκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον “γελοίο τύπο”, ενώ θυμήθηκε και τον Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την επιβολή capital controls, σχολιάζοντας: “Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος”. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα ψηφίσει ΝΔ και ότι πιστεύει πως αυτή πρέπει το συντομότερο να κυβερνήσει.

Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί… Ο πρώην υπουργός, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει στον ελληνικό λαό που έχει γονατίσει από την οικονομική κρίση, ότι “μαζί τα φάγαμε”, αποφάσισε να επιτεθεί και στην Φώφη Γεννηματά, καλώντας την να καθαρίσει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της να μαγειρέψει. 

“Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απασχολεί τον Ελληνικό Λαό, η εργασία ή η αποκατάσταση της κυρίας Φώφης. Αυτή, μια ζωή απασχολούνταν, ουσιαστικά πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται, σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου και σε Τράπεζες, όχι διότι είχε ικανότητες, αλλά επειδή ήταν η κόρη του Γιώργου Γεννηματά”, είπε και επισήμανε: “Αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε