Πολιτική

Ο Πάγκαλος “ξαναχτύπησε”! “Όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί” – Σεξιστική επίθεση στην Γεννηματά

Ο Θεοδώρος Πάγκαλος, φαίνεται πως "κουβαλάει" μεγάλα απωθήμενα με την πολιτική, μιας και απουσιάζει από τον πολιτικό στίβο της χώρας, ωστόσο έχει άποψη για... όλα! Και μάλιστα την εκφράζει με τον πιο άκομψο και αγενή τρόπο. Αφού λοιπόν χαρακτήρισε "βλάκες" όλους τους υπουργούς, "γελοίο" τον Καμμένο, κάλεσε και την Φώφη Γεννηματά να κάτσει σπίτι της και να... μαγειρεύει.

Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος υπήρξε ουκ ολίγες φορές υπουργός με διάφορες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “πρέπει να φύγει αμέσως το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”, υποστήριξε πως “όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί“, ενώ έκανε λόγο για ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών.

Στην συνέχεια, επιτέθηκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον “γελοίο τύπο”, ενώ θυμήθηκε και τον Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την επιβολή capital controls, σχολιάζοντας: “Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος”. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα ψηφίσει ΝΔ και ότι πιστεύει πως αυτή πρέπει το συντομότερο να κυβερνήσει.

Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί… Ο πρώην υπουργός, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει στον ελληνικό λαό που έχει γονατίσει από την οικονομική κρίση, ότι “μαζί τα φάγαμε”, αποφάσισε να επιτεθεί και στην Φώφη Γεννηματά, καλώντας την να καθαρίσει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της να μαγειρέψει. 

“Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απασχολεί τον Ελληνικό Λαό, η εργασία ή η αποκατάσταση της κυρίας Φώφης. Αυτή, μια ζωή απασχολούνταν, ουσιαστικά πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται, σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου και σε Τράπεζες, όχι διότι είχε ικανότητες, αλλά επειδή ήταν η κόρη του Γιώργου Γεννηματά”, είπε και επισήμανε: “Αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα «καρφιά» Φάμελλου στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ προς Κασσελάκη, Κωνσταντοπούλου και Νέα Αριστερά - «Καμία αιχμή προς Τσίπρα»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην ομιλία του επικεντρώθηκε στο μέλλον της αριστεράς, στην ανασύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ και στις συμμαχίες αλλά κυρίως στην Νέα Αριστερά, δείχνοντας την απογοήτευσή του
Σωκράτης Φάμελλος 1
Προσπάθεια ανασύνταξης στη Νέα Δημοκρατία: Ο Κώστας Σκρέκας καταθέτει επίσημα την υποψηφιότητα του για τη θέση του νέου Γραμματέα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να κινηθεί προς τα εμπρός επιλέγοντας τον Κώστα Σκρέκα για τη θέση του γραμματέα και κάνοντας περιοδείες το καλοκαίρι για να αποκαταστήσει τα δημοσκοπικά τραύματα της ΝΔ
Κώστας Σκρέκας
Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα άναψε «φωτιές» στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Η συμμαχία Φάμελλου – Πολάκη και οι ηχηρές απουσίες από τη νέα Κεντρική Επιτροπή
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα ακολουθήσουν τον Αλέξη Τσίπρα στο νέο πολιτικό του εγχείρημα δεν θα μετέχουν στα όργανα του κόμματος της Κουμουνδούρου
Ο Αλέξης Τσίπρας 3