Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Παπανδρέου ετοιμάζει την επόμενη μέρα – Είδε κορυφαίους σήμερα θα δει και αύριο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπαράζ νέων επαφών με υπουργούς που παραμένουν στην κυβέρνηση έχει τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής και αφού πρώτα κατέθεσε τον προϋπολογισμό του 2012, την πόρτα του γραφείου του κ. Παπανδρέου στη Βουλή πέρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Η συνάντηση κράτησε πάνω από μια ώρα, ενώ αμέσως μετά είδε τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ήδη ο κ. Παπανδρέου έχει συναντηθεί με τον Δημήτρη Ρέππα και την Άννα Διαμαντοπούλου. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Κώστα Σκανδαλίδη και τον Χρήστο Παπουτσή.

Την ώρα που στις τάξεις των βουλευτών του κόμματος επικρατεί πανικός για την επόμενη μέρα του Κινήματος, ο Γιώργος Παπανδρέου κλείνει τ’ αυτιά του στα όσα ακούγονται για μυστικές δημοσκοπήσεις, μονοψήφια ποσοστά και φωνές να φύγει. Και κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Οι επαφές του με στελέχη και υπουργούς έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ένα… ιδιότυπο υπουργικό, αλλά για συναντήσεις που έχουν εσωκομματικό ενδιαφέρον και… ανοιχτή ατζέντα.

Που σημαίνει ότι στο τραπέζι «πέφτει» κάθε πιθανό σενάριο. Οι πρώτοι που τα είπαν με τον κ. Παπανδρέου το βράδυ της Πέμπτης ήταν οι Δημήτρης Ρέππας και Κώστας Σκανδαλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα τρία το ΠΑΣΟΚ! – “Αν δεν κινητοποιηθούμε θα μας μαυρίσουν στις εκλογές”, λένε βουλευτές

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε