Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Θ. Πάγκαλος προτείνει τον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας

Ο Θ. Πάγκαλος προτείνει τον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας

Στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας παρενέβη ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ραδιόφωνο ΒΗΜΑ FM προτείνοντας μάλιστα και το πρόσωπο του νέου προέδρου.

“Εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει τα κόμματα της αντιπολίτευσης να διαμορφώσουν ηγεσίες εξ’ αντιδράσεως ή μιμητικά. Ο Τσίπρας είναι ένας και μοναδικός, έχει αναμφισβήτητες ιδιότητες και προσόντα, καλό γι’ αυτό που κάνει, να πείσει το λαό υπέρ του αντιθέτου και να τον πείθει μαζικά και να καταλαμβάνει την εξουσία”, δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.

Όπως τόνισε υπάρχουν πρόσωπα από την οικογένεια Μητσοτάκη, αναφέροντας την Ντόρα και τον Κυριάκο τα οποία χαρακτήρισε αξιόλογα πρόσωπα.

Δήλωσε όμως προτιμάει ένα τρίτο πρόσωπο που δεν λέγεται Μητσοτάκης, αλλά Κώστας Μπακογιάννης, δηλαδή τον νυν περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και εγγονό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Για τον Κώστα Μπακογιάννη ο κ. Πάγκαλος σημείωσε πως έχει λαμπρές μαρτυρίες για τη δράση του στη Κεντρική Ελλάδα, “για το άνοιγμά του σε άλλες πολιτικές δυνάμεις για την πρωτοτυπία της σκέψης του και για την εργατικότητά του”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε