Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την παραίτηση του Μουζάλα: “Δεν επιτρέπονται λάθη και γκάφες ούτε μία φορά”

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την παραίτηση του Μουζάλα: “Δεν επιτρέπονται λάθη και γκάφες ούτε μία φορά”

Βαθαίνει το ρήγμα στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς μετά τον Πάνο Καμμένο, με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα παρά το γεγονός πως το Μαξίμου εξακολουθεί και τον καλύπτει.

Το γεγονός πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έβγαλαν ανακοίνωση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς με αυτό τον τρόπο ήθελαν να δείξουν πως ο Πάνος Καμμένος δεν ζητά την παραίτηση του κ. Μουζάλα ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, αλλά και ως κυβερνητικός εταίρος.

Για αυτό το λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους πως ο κ. Μουζάλας μπορεί να υπήρξε ικανότατος στη διαχείριση του μεταναστευτικού, αλλά στα εθνικά μας ζητήματα δεν επιτρέπονται λάθη και “γκάφες” ούτε μία φορά.

Επισημαίνουν δε πως “η Μακεδονία και η ιστορία της είναι Ελληνική με αποδείξεις. Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι Έλληνες γνωρίζουμε τις ρίζες μας και κανείς δεν θα μας αποκόψει από αυτές.  Από την πρώτη στιγμή δεν υπερασπιζόμαστε τις αβάσιμες, εθνικιστικές, επεκτατικές ανοησίες των Σκοπίων με κανέναν τρόπο”.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζουν πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος δήλωσε στο twitter πως “δεν αρκεί η συγγνώμη Μουζάλα, ζητώ την παραίτησή του” και καταλήγουν πως το κόμμα δεν διαπραγματεύεται το “όνομα Μακεδονία και την ιστορία μας”.

Πάντως, σύμφωνα με κύκλους της κυβέρνησης, η στάση αυτή του κ. Καμμένου θεωρείται και ως μία κίνηση να συσπειρώσει το ακροατήριο του, πιστεύοντας πως δεν θα δοθεί συνέχεια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε