Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι άνθρωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τα πρόσωπα δίπλα στον νέο πρόεδρο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η Νέα Δημοκρατία άλλαξε σελίδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει το πρόσωπο του κόμματος και όλα δείχνουν, όπως άλλωστε γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις ότι οι πρώτες αλλαγές θα έρθουν σε επίπεδο προσώπων

Μετά τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία και την ανάδειξη στη θέση του αρχηγού του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχονται και οι πρώτες αλλαγές στα πρόσωπα.
Μια θέση διεκδικούν οι κύριοι Γεωργιάδης, Παπαθανασίου, Μπεκίρης, Γεωργιάδης, Λαζαρίδης, Χατζηδάκης και Νέζης.
Δεν είναι όμως οι μόνοι, υπάρχουν αρκετοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη που διεκδικούν πλέον μια θέση στον κομματικό μηχανισμό.
Σε ό,τι αφορά στις πρώτες κινήσεις και τις αλλαγές όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Παπαθανασίου, πρώην πρόεδρος του ΗΣΑΠ θα αναλάβει τη θέση του Κώστα Τσιμάρα ως διευθυντής δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Γεωργιάδης θα αναλάβει τη θέση του γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος στη θέση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Όπως είναι αναμενόμενο αλλάζει και το πρόσωπο στη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του κόμματος μια θέση που θεωρείται βέβαιο ότι θα καταλάβει ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Μπεκίρης.
Μια από τις πρώτες κινήσεις, μέσα στην εβδομάδα το πιο πιθανό, θα είναι και η ανάδειξη νέο εκπροσώπου τύπου του κόμματος, ωστόσο εδώ δεν υπάρχουν ακόμη… διαρροές για ονόματα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε