Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Περιμένετε και εμένα καλέ”

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Περιμένετε και εμένα καλέ”

Από τις ελάχιστες γυναίκες της κυβέρνησης, η νέα υπουργός Τουρισμού φάνηκε πως το χάρηκε τόσο πολύ που δεν ήθελε να τελειώσει η όλη διαδικασία.

Ο λόγος για την Όλγα Κεφαλογιάννη που έκανε τα φλας των δημοσιογράφων να αστράφτουν στο πέρασμά της και η οποία δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν δημοσιογράφο και έκανε σε όλους δηλώσεις.

Μπαίνοντας στο Προεδρικό Μέγαρο έκανε δηλώσεις, ενώ μετά την ορκωμοσία βρισκόταν στα γνωστά πηγαδάκια με τους δημοσιογράφους. Ξέχασε όμως κάτι!

Ξέχασε ότι το υπόλοιπο υπουργικό συμβούλιο είχε ήδη αποχωρήσει από το Προεδρικό Μέγαρο και κατευθυνόταν ήδη στη Βουλή με τα πόδια για την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.

Μόλις το συνειδητοποίησε γελώντας άρχισε να τρέχει προς την έξοδο του Προεδρικού Μεγάρου,φωνάζοντας “περιμένετε και εμένα καλέ”!

Τελικά και στη διαδρομή μέχρι τη Βουλή μιλούσε συνέχεια με τους δημοσιογράφους και έτσι ήταν από τους τελευταίους που μπήκε μέσα στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντ.Σαμαράς: “Μείωση 30% στους μισθούς των υπουργών από σήμερα” – “Όχι στα κανάλια οι υπουργοί χωρίς λόγο”

Αυτή είναι η νεα Κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης – Όλα τα ονόματα του νέου υπουργικού συμβουλίου – 25 βουλευτές της ΝΔ και 14 εξωκοινοβουλευτικοί

Δείτε ποιοι είναι οι νέοι υπουργοί – Φωτογραφικό

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε