Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Όλοι στις Τράπεζες αύριο, μοιράζουν λεφτά, όπως στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ!

Όλοι στις Τράπεζες αύριο, μοιράζουν λεφτά, όπως στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.03.2011 | 16:01
Πρώτη δημοσίευση: 01.03.2011 | 15:56

Όλοι στις Τράπεζες αύριο το πρωί να πάρουμε δάνεια, όπως ακριβώς το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ! Μοιράζουν λεφτά! Τρέξτε, προλάβετε!

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι τα δύο μεγαλύτερα κόμματα παίρνουν αφειδώς δάνεια , αφού το ΠΑΣΟΚ έχει μπει μέσα 45 εκ. ευρώ και η ΝΔ 25 εκ. , οι τράπεζες για να μη φωνάζει ο κόσμος άνοιξαν τις κάνουλες και για τους απλούς πολίτες. Μα, εκεί καθόσαστε ακόμα, δεν έχετε πιάσει ουρά;

Τα κόμματα έχουν κάνει και το άλλο το εκπληκτικό . Έχουν ...προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση μέχρι το 2016, πέντε χρόνια μετά δηλαδή . Γίνεται κι αυτό; Το κράτος που χρωστάει όχι μόνο σε όσους μιλάνε όχι μόνο ελληνικά ,αλλά και όσους μιλάνε... εσπεράντο, πληρώνει μπροστά 5 χρόνια; ΄Α, αυτό είναι φοβερό. Τέλειο!

Αύριο στα Ταμεία του Δημοσίου, θα γίνει χαμός. Κι εκεί μοιράζουν λεφτά! Να τρέξουμε , να προλάβουμε! Θα μας δώσουν χρήματα για πέντε χρόνια και θα επεκταθεί αυτό και στον ιδιωτικό τομέα. Στα ταμεία όλοι , τι καθόμαστε; Θα μας δώσουν μπροστάντζα 5 χρόνια!

Κι όσοι δεν δουλεύουν, αύριο στο ταμείο ανεργίας , πέντε χρόνια μπροστά το επίδομα και δέκα αν θέλουμε! Θα πάρουμε μετά το δάνειο που λέγαμε στην αρχή, να κάνουμε μερική αποπληρωμή και έχει ο θεός ! Κάποιος άλλος θα τα πληρώσει αργότερα. Σιγά μην τα πληρώσουμε εμείς ή τα κόμματα.

Αλλά εμείς είμαστε έτσι κι αλλιώς κοπρίτες. Το κράτος που είναι ευνομούμενο και μας λέει να βάλουμε πλάτη , τι είναι; ( Οκ, σωστά, τη βρήκατε τη λέξη... ).

www.pamelouketo.blogspot.com


   Διαδώστε αυτό το άρθρο