Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Να παραιτηθεί ο Τζιτζικώστας λόγω ανοησίας και ναζιστικής λογικής

ΠΑΣΟΚ: Να παραιτηθεί ο Τζιτζικώστας λόγω ανοησίας και ναζιστικής λογικής

Έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ από τη δήλωση Τζιτζικώστα για την παρέλαση, ζητούν την παραίτηση του από την Κεντρική Περιφέρεια Μακεδονίας αφού προηγουμένως τον ”στολίζουν” με πρωτοφανή κοσμητικά επίθετα.

Στην αντεπίθεση βγήκε άμεσα το ΠΑΣΟΚ μετά την δήλωση Τζικώστα πως ” πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης -μακριά από έμενα αυτό- θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος”.

το ΠΑΣΟΚ ζητούσε ήδη την παραίτηση του λόγω ακραίας ανοησίας, έλλειψης δημοκρατικού ήθους και υιοθέτησης ναζιστικής λογικής

Την ώρα που ο Τζιτζικώστας ανασκεύαζε το ΠΑΣΟΚ ζητούσε ήδη την παραίτηση του λόγω ακραίας ανοησίας, έλλειψης δημοκρατικού ήθους και υιοθέτησης ναζιστικής λογικής.

Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε σε twwet: Μετά τις τελευταίες εξελίξεις καλούμε τον κΤζιτζικώστα να μην συμμετέχει στην παρέλαση, είναι προσβολή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

”Ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη – στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠΑΣΟΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει  τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιό δήμο έχει την έδρα του.
Ζητάμε την παραίτηση του κ. Τζιτζικώστα λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας
, στοιχεία και τα δύο απαράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη”.

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε