Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κρήτη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 34χρονου που αυτοκτόνησε με άλμα στο κενό από τον Λευκό Πύργο

Κρήτη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 34χρονου που αυτοκτόνησε με άλμα στο κενό από τον Λευκό Πύργο

Η τελευταία πράξη του δράματος για τους στενούς συγγενείς και φίλους του 34χρονου παίχτηκε στην Κρήτη. Η αυτοκτονία του Αντώνη στον Λευκό Πύργο σκόρπισε θλίψη στη Θεσσαλονίκη και στον τόπο καταγωγής του…

Αυλαία στο δράμα της οικογένειας με σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Συγγενείς και φίλοι συνόδεψαν τον 34χρονο Αντώνη στην τελευταία του κατοικία. Τα λόγια τους σπαρακτικά. Όπως και οι αναρτήσεις ορισμένων που προηγήθηκαν. Ο νεαρός ανέβαινε τον δικό του βασανιστικό Γολγοθά από τη μέρα που πέθανε η μητέρα του. Τα αδιέξοδα του μυαλού του γίνονταν βασανιστικά. Ο ίδιος αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτό που ζούσε, με άλμα στο κενό από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. Λόγια παρηγοριάς ήταν αδύνατον να ειπωθούν το πρωί στους δικούς του ανθρώπους.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 34χρονο που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα 22 Απριλίου, πέφτοντας από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Καμηλάρι της Κρήτης στις 11:00.

Ο 34χρονος υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τοπικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με συγγενείς του. Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, ενώ πριν από μερικά χρόνια έχασε τη μητέρα του. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα τον αποχαιρέτησε στα κοινωνικά δίκτυα η αδερφή του, Έλενα. «Πήγες να βρεις την μαμά; Αδερφέ μου Ντόντο μου καλό ταξίδι», έγραψε.

Συγκινητικό και το τελευταίο αντίο ξαδέρφου του 34χρονου Αντώνη. «Ένα πολύ αδικημένο παιδί πέθανε. Ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο του κρητικού ποδοσφαίρου πριν από 15 χρόνια. Έπαθε τροχαίο ατύχημα και δεν ξανάπαιξε μπάλα. Πέθανε η μητέρα του λίγα χρόνια αργότερα. Ισοπεδώθηκε. Εγώ θα σε θυμάμαι πάντα ως ένα πολύ καλό παιδί που είχες πάντα αγάπη μέσα σου. Σου ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη γιατί την τελευταία φορά που μου είπες να πιούμε ένα καφέ, σου είπα δε μπορώ γιατί σχολάω αργά» έγραψε μεταξύ άλλων. 

Την περασμένη Δευτέρα ο 34χρονος μπήκε κανονικά από την είσοδο στον Λευκό Πύργο, αφού έκοψε εισιτήριο, και στη συνέχεια ανέβηκε στην οροφή. Εκεί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό και κατέληξε στο γκαζόν.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διάρκεια της πτώσης το σώμα του χτύπησε στα κλαδιά των δέντρων και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος.

Οι Αρχές που εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες, είδαν πως ο 34χρονος, αφού μπήκε μόνος του στον Λευκό Πύργο, περιηγήθηκε για αρκετή ώρα, περίμενε να φύγει ο κόσμος από το μπαλκόνι του Λευκού Πύργου, πήρε φόρα και πήδηξε στο κενό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις