Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παναγιωτακόπουλος μαινόμενος κατά Παπανδρέου

Παναγιωτακόπουλος μαινόμενος κατά Παπανδρέου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.11.2010 | 13:33
Πρώτη δημοσίευση: 26.11.2010 | 13:33

"Παρά το ηχηρό μήνυμα των τελευταίων εκλογών, η Κυβέρνηση συνεχίζει να εκπλήσσει αρνητικά με τις επιλογές της" και "ολοένα και περισσότερο διολισθαίνει σε ακόμη πιο συντηρητικές πολιτικές, κατ’ εντολή της Τρόικας".

Αυτά και άλλα σκληρά λόγια χρησιμοποιεί σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της "Αριστερής Πρωτοβουλίας" του ΠΑΣΟΚ Γ. Παναγιωτακόπουλος, ζητώντας να οδηγηθεί το κόμμα σε Συνέδριο.

Παράλληλα, ασκεί κριτική στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αναφέροντας ότι "οδηγεί και τον πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ στο δρόμο της απαξίωσης, της πολιτικής μετάλλαξης, του «διαζυγίου» με τις κοινωνικές ομάδες που παραδοσιακά τους στήριξαν".

Κάλεσε δε τον πρωθυπουργό "να κατανοήσει ότι δεν μπορούμε να είμαστε οι σοσιαλιστές της λιτότητας" και να δώσει "ορθή πορεία διεξόδου".

"Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μείνει αμέτοχο σε αυτές τις εξελίξεις. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποφασίσει για τέτοιες πολιτικές. Δεν έχει δώσει καμία λευκή επιταγή σε κανέναν. Το ΠΑΣΟΚ έχει τα όργανά του και τις καταστατικά θεσμοθετημένες διαδικασίες. Για αυτό πρέπει να οδηγηθούμε σε Συνέδριο το συντομότερο δυνατό", πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτακόπουλος.

"Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον ίδιο τον Πρόεδρο του κινήματος. Οι ευθύνες του απέναντι στο λαό και το ΠΑΣΟΚ είναι τεράστιες", καταλήγει.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο