Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παπαχριστόπουλος: Ο Φίλης έξυσε πληγές – Απρόβλεπτος ο Ερντογάν αλλά ο Καμμένος κοιμάται στα στρατόπεδα

Παπαχριστόπουλος: Ο Φίλης έξυσε πληγές – Απρόβλεπτος ο Ερντογάν αλλά ο Καμμένος κοιμάται στα στρατόπεδα

Τη διαφωνία του με το Νίκο Φίλη εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος και πιστεύει πως δεν ήταν ο κατάλληλος χρόνος να ξύσει πληγές, όπως ειπε.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, North 98, είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν προσφέρεται η αξιολόγηση για θριαμβολογίες ούτε για μεγάλες κουβέντες. Είμαστε ακόμη στη διαδικασία της αξιολόγησης, έχουμε κερδίσει δυο τρια πράγματα. Το σκληρό κομμάτι τώρα αρχίζει και η Λαγκαρντ έβαλε νερό στο κρασί της, ακούσαμε τον Τόμσεν να λέει οτι κάναμε και υπερβολές. Ο Σόιμπλε είναι ακόμη δυνατός αλλα όχι τόσο όσο ήταν πριν 5 η 6 μήνες. Η λεξη λιτότητα σιγα σιγά θα παραχωρήσει τη θέση της σε μια ουδέτερη ισορροπία οπως και σε αυτή της ανάπτυξης».

Για τον Νίκο Φίλη και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

«Πιστεύω οτι κάπου δεν έπρεπε αυτή τη στιγμή να ξύσει πληγές για το πως συνεργαζόμαστε ειναι καθαρά προσωπικό του θέμα και δεν το συμμερίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε πιστοί σε αυτή τη μάχη. Οταν έφυγαν σαράντα βουλευτές απο τον ΣΥΡΙΖΑ εμείς ήμασταν εκει πιστοί φρουροί και τώρα, μας ενώνει το θεμα της φοροδιαφυγής, της μιντιακής δικτατορίας της διαπλοκής, ειναι ζητήματα που δεν λυθήκανε και μας κάνουμε μια γροθιά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Για μένα ειναι λάθος αυτο που κάνει ο Φίλης».

Για την ένταση με την Τουρκία

«Αυτή τη στιγμή ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος ο Καμμένος δεν κάθεται καν στο Πεντάγωνο, κοιμάται στα στρατόπεδα τρέχει απο εδω τρέχει απο εκει, δίνει εναν μεγάλο αγώνα και ο Βίτσας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε