Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πόλεμος” ΚΚΕ – ΕΡΤ για το επίδομα Τσίπρα: “Προβοκάτσια” – “Όλοι κάνουμε λάθη”

“Πόλεμος” ΚΚΕ – ΕΡΤ για το επίδομα Τσίπρα: “Προβοκάτσια” – “Όλοι κάνουμε λάθη”

Ένταση και πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του Περισσού και της Δημόσιας Τηλεόρασης με αφορμή τη στάση του ΚΚΕ στην ψηφοφορία για το επίδομα Τσίπρα στους χαμηλοσυνταξιούχους…

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη, όταν η ΕΡΤ μετέδωσε ότι ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσουν την τροπολογία Τσίπρα για το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Περισσού.

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι είχε δηλώσει εξαρχής ότι θα υπερψηφίσει την τροπολογία επειδή “οι συνταξιούχοι έχουν ανάγκη ακόμα και αυτό το ψίχουλο”.

Από το βήμα της Βουλής ο Χρ. Κατσώτης χαρακτήρισε τη μετάδοση της λάθος πληροφορίας από την ΕΡΤ «αθλιότητα» και «βρώμικη προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ», τονίζοντας πως «είναι σαφέστατη η θέση μας ότι ψηφίζουμε και αυτήν την τροπολογία και την τροπολογία που παραδίδει τα παραχωρητήρια στους δικαιούχους του ΟΕΚ».

Πρόσθεσε ότι «η ΕΡΤ πρέπει να ακούει καλύτερα και δεν θα πρέπει να πολεμάει το ΚΚΕ με αυτόν το βρώμικο τρόπο».

Η ΕΡΤ απάντησε σήμερα με επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι πρόκειται για λάθος και όχι για προβοκάτσια.

Όλη η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

“Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την οργισμένη αντίδραση του ΚΚΕ, σε ένα λάθος που όντως έγινε,  όσον αφορά στη μετάδοση της θέσης του κόμματος, για την ψήφιση της τροπολογίας για το επίδομα  στους συνταξιούχους.

Η ΕΡΤ δεν προβαίνει ούτε σε «αθλιότητες», ούτε σε «βρώμικες προβοκάτσιες σε βάρος του ΚΚΕ». Απόδειξη περί αυτού, οι συνεχείς παρουσίες εκπροσώπων του στις ενημερωτικές της εκπομπές και ο σεβασμός που δείχνουν οι δημοσιογράφοι της, στην τήρηση της δεοντολογίας.

Δεν υπάρχουν στην ΕΡΤ αρρωστημένα μυαλά ανθρώπων που ως μόνη τους σκέψη έχουν να οργανώνουν  επιθέσεις και προβοκάτσιες ενάντια στο ΚΚΕ.

Εργαζόμενοι υπάρχουν, που εργάζονται σκληρά και με υπερβάλλοντα ζήλο, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό -ιδιαίτερα σε αυτήν τη συγκυρία των υποχρεωτικών αδειών.

Ναι! Λάθη κάνουν, όπως όλοι μας και ορισμένες φορές, δυστυχώς, τα λάθη μπορεί να επαναληφθούν. Δεν χρειάζεται τόση καχυποψία.

Εμείς έχουμε το θάρρος, να ομολογήσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε λιγότερα. Και φυσικά, δεν θεωρούμε αυτή την ατυχή ανακοίνωση του ΚΚΕ, ως βρώμικο πόλεμο και προβοκάτσια, σε βάρος της ΕΡΤ”
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε