Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ραγδαίες εξελίξεις! Βασίλης Κικίλιας ο “αποστολέας” της βόμβας στο ΔΝΤ!

Ραγδαίες εξελίξεις! Βασίλης Κικίλιας ο “αποστολέας” της βόμβας στο ΔΝΤ!

– Ο Βασίλης Κικίλιας εμφανίζεται ως αποστολέας του τρομό – δέματος στα γραφεία του ΔΝΤ, σύμφωνα με τον Νίκο Τόσκα
– Η διεύθυνση ήταν από παλιό του πολιτικό γραφείο
– Χθες (15.03.2017) έστειλαν πακέτο – βόμβα στον Σόιμπλε με αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη
– Και τα δυο πακέτα στάλθηκαν από το κέντρο της Αθήνας και η συνδεσμολογία των εκρηκτικών μηχανισμών είναι ίδια
– Την ευθύνη για το τρομο – δέμα του Σόιμπλε ανέλαβε η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Νίκου Τόσκα, πως το τρομο – πακέτο που στάλθηκε στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι με παραλήπτη τον διευθυντή ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ Τζέφρι Φρανκς και το οποίο τραυμάτισε μία γυναίκα, εμφάνιζε ως αποστολέα τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια.

Ως διεύθυνση φαινόταν αυτή του παλιού του πολιτικού γραφείο ενώ η αποστολή είχε γίνει από το κέντρο της Αθήνας, όπως και στο πακέτο – βόμβα που στάλθηκε χθες (16.03.2017) στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Νίκος Τόσκας ενημέρωσε ο ίδιος τον Βασίλη Κικίλια

Ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Ν. Τόσκας δήλωσε, σήμερα (16.03.2017) το απόγευμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ότι το πακέτο που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι ταχυδρομήθηκε από την Ελλάδα και είχε ως αποστολέα τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλια με διεύθυνση του γραφείου του που ίσχυε κατά το παρελθόν. Ο κ. Τόσκας ανέφερε πως ενημέρωσε ήδη τον κ. Κικίλια γι αυτή την εξέλιξη.

Ίδια η συνδεσμολογία των δυο εκρηκτικών μηχανισμών

Η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Etv, αποκάλυψε πως η συνδεσμολογία του εκρηκτικού συναγερμού που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, είναι η ίδια με αυτή του εκρηκτικού μηχανισμού που στάλθηκε χθες και δεν εξερράγη. 

Μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη της τηλεοπτικής εκπομπής, είναι πως ο εκρηκτικός μηχανισμός που στάλθηκε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενέργεια για την οποία έχει αναλάβει την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιά, μεταφέρθηκε στο Βερολίνο με ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως το δέμα μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και την περασμένη Τετάρτη, έφυγε με πτήση της Aegean, απευθείας για το Βερολίνο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει οδηγία, στην ποία ζητά από τους γερμανούς πολίτες να είναι προσεκτικοί όταν λαμβάνουν δέματα από την Ελλάδα!

Γερμανικές και ελληνικές Αρχές συνεργάζονται στενά ενώ τα δυο αυτά περιστατικά έχουν σημάνει τον συναγερμό σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς εκφράζονται φόβοι έχουν σταλεί και άλλα τρόμο – δέματα. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε