Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σ. Μάνος: 700 ευρώ σύνταξη για όλους τους Έλληνες από 67 ετών

Σ. Μάνος: 700 ευρώ σύνταξη για όλους τους Έλληνες από 67 ετών

Ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος εμφανίστηκε ανοιχτός σε συνεργασίες σε περίπτωση που το κόμμα του καταφέρει και μπει στη Βουλή, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ στις 20:00.

Ο κ. Μάνος ξεκαθάρισε πως θεωρεί υποχρέωσή του να βοηθήσει όπως μπορεί έτσι ώστε την ημέρα μετά τις εκλογές η χώρα να μπορεί να κυβερνηθεί.

Αναφορικά με την παραλίγο προεκλογική συνεργασία με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, δήλωσε ότι υπήρξαν συζητήσεις για μία κοινή πορεία, αλλά τελικά τα πράγματα δεν ευοδώθηκαν γιατί όπως είπε, τα μέλη του κόμματος της κας Μπακογιάννη είναι πολιτικά στελέχη σε αντίθεση με τα δικά του που είναι όλοι καινούριοι σε αυτό που λέγεται πολιτική.

Ωστόσο, όπως τόνισε εάν μπουν και οι δύο στη Βουλή, τότε δεν αποκλείεται μια συνεργασία κοινοβουλευτική.

Ο κ. Μάνος αναφέρθηκε σε μία πρότασή του που έχει προκαλέσει θόρυβο. Συγκεκριμένα, τόνισε πως μπορεί να δίνονται 700 ευρώ σε κάθε έλληνα πολίτη 67 ετών και πάνω, ανεξαρτήτως φύλου, επαγγέλματος και οποιουδήποτε άλλου κριτηρίου.

Μάλιστα, ζήτησε πως για να πραγματοποιηθεί αυτό πρέπει να καταργηθούν τα ασφαλιστικά ταμεία και να μην πληρώνονται πλέον οι ασφαλιστικές εισφορές.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε