Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ: “Σφαγή” στη Βουλή, “σφαγή” και με ανακοινώσεις!

ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ: “Σφαγή” στη Βουλή, “σφαγή” και με ανακοινώσεις!

Η αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε στη Βουλή, με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκτοξεύουν εκατέρωθεν κατηγορίες, ωστόσο συνεχίζεται πλέον μέσω ανακοινώσεων.

Τσίπρας εναντίον Μητσοτάκη και στη μέση η εν εξελίξει διαπραγμάτευση, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας και η συζήτηση για ενδεχόμενη πρόταση μομφής της Κυβέρνησης.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως λέει ψέματα, αναφέροντας πως οι δηλώσεις του βασίλη Κικίλια περί προτάσεως μομφής δεν έγιναν ποτέ.

Νωσρίτερα, στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας είχε διαμηνύσει στη Νέα Δημοκρατία το εξής: “Αν έχετε την εντιμότητα, καταθέστε πρόταση μομφής“.

Ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας, πάντως, με μία ανάρτησή του στο διαδίκτυο, σχολίασε την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, σήμερα στη Βουλή.

«Μέχρι τώρα ξέραμε “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”. Τώρα μάθαμε “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά συκοφαντία”. #vouli», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο κ. Κικίλιας.

Απάντηση της Κυβέρνησης

Το Μαξίμου, από την πλευρά του, με ενημέρωσή του, επιτίθεται εκ νέου στη ΝΔ και τονίζει: “Η Νέα Δημοκρατία αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει non paper, αμέσως μόλις τελείωσε η συζήτηση στη Βουλή, για να υποστηρίξει τον αρχηγό της! Τόση εμπιστοσύνη στον κ. Μητσοτάκη;…“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε