Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σφοδρές αντιδράσεις στο σχέδιο Παπανδρέου

Ολομέλεια Βουλής ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σύσσωμη η αντιπολίτευση εξαπέλυσε βολές κατά του σχεδίου Παπανδρέου για την οικονομία.

Άγριες αντιδράσεις προκάλεσε στην αντιπολίτευση η ομιλία του πρωθυπουργού στο Ζάππειο Μέγαρο για τα μέτρα, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

 

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος δήλωςε πως ο πρωθυπουργός πάλι απογοήτευσε “αφού καλλιέργησε υψηλές προσδοκίες”. Κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι αναλώθηκε σε εκθέσεις ιδεών, σε διακηρύξεις αφηγηματικού χαρακτήρα και σε εκδηλώσεις καλών προθέσεων”.

 

Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε αόριστη την ομιλία του πρωθυπουργού, την ώρα “που όλοι ζητούν να ανακοινώσει ολοκληρωμένα μέτρα στήριξης της οικονομίας, τα οποία θα κινούνταικ προς τη σωστή κατεύθυνση, δημιουργεί κλίμα πολιτικής παθογένειας και στέλνει λανθασμένα μηνύματα στις αγορές.”.

 

Το ΚΚΕ είπε όχι στη συναίνεση που ζήτησε ο κ. Παπανδρέου, λέγοντας ότι στην Ελλάδα με πρόσχημα την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της σπατάλης, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γίνεται ο νεκροθάφτης όποιων δικαιωμάτων έχουν απομείνει στην ασφάλιση, στους μισθούς καικ στις εργασιακές σχέσεις.

 

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α χαρακτήρισε την ομιλία του πρωθυπουργού ως έκθεση ιδεών χωρίς σαφή πολιτική έξοδο από την κρίση και αναφέρει χαρακτηριστικά πως “οι παλινωδίες των τελευταίων ημερών και η αδιαφάνεια γύρω από τις δεσμεύσεις απέναντι στις Βρυξέλλες μιλούν από μόνες τους”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε