Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Σκοτωμός” Πάγκαλου – Καμμένου: “Να μην πιάνεις στο στόμα σου…” [vid]

“Σκοτωμός” Πάγκαλου – Καμμένου: “Να μην πιάνεις στο στόμα σου…” [vid]

Μία σφοδρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Πάγκαλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Ο “ατσαλάκωτος στρατός” και το… κόκκινο μπουρνούζι!

Ένας νέος… πόλεμος στην πολιτική σκηνή ξέσπασε μεταξύ των κ.κ. Πάγκαλου και Καμμένου. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm και ανέφερε πως η συμμετοχή του στρατού στις επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της χώρας ήταν… μηδαμινή.

Ο στρατός του Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί…Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό…Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του” τόνισε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Πάγκαλος!

“Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση…ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού” συμπλήρωσε επίσης.

Ακούστε τα όσα είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Σφοδρή επίθεση Καμμένου!

Ο υπουργός Άμυνας, δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση αυτή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και αυτό έγινε μέσω μιας αιχμηρότατης ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε συγκεκριμένα με εμφανή διάθεση ειρωνείας μία φωτογραφία που δείχνει τον Θεόδωρο Πάγκαλο να φορά ένα κόκκινο μπουρνούζι και την συνόδεψε με το εξής μήνυμα: “Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις ΕΔ“.

Δείτε την ανάρτηση

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε