Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ανοίγει ο Δ. Λιντζέρης

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ανοίγει ο Δ. Λιντζέρης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.11.2011 | 19:24
Πρώτη δημοσίευση: 10.11.2011 | 18:38

Και ενώ η κυβέρνηση ακόμα δεν έχει σχηματιστεί φαίνεται πως τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ άρχισαν ήδη για την αντικατάσταση του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος.

Μιλώντας σήμερα ο κ. Λιντζέρης στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 ξεκαθαρίζει πως ο κ. Παπανδρέου οφείλει να δρομολογήσει ομαλές πολιτικές εξελίξεις για το κόμμα, φράση που σαφώς δείχνει την πόρτα για αλλαγή ηγεσίας.

Ο κ. Λιντζέρης δήλωσε ότι οι ημερομηνίες έχουν να κάνουν με πολιτικές θέσεις και πως θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη ημέρα.

Ερωτηθείς μάλιστα για το εάν περιγράφει τη διαδικασία διαδοχής απάντησε "απολύτως".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θητεία του κ. Παπανδρέου λήγει την Παρασκευή και με αφορμή αυτό, ο κ. Λιντζέρης τόνισε πως είναι καιρός να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως στο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ξεκινήσουν εκ νέου διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου ή επανεκλογής του κ. Παπανδρέου,

Στις 11 Νοεμβρίου του 2007, εξελέγη και πάλι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικρατώντας του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Κώστα Σκανδαλίδη οπότε την Παρασκευή κλείνουν 4 χρόνια από την εκλογή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γ. Παπανδρέου: Δυο χρόνια, ένας μήνας και τρεις μέρες


   Διαδώστε αυτό το άρθρο