Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Θεοδωράκης για Καμμένο: Περίμενα να λουφάξει για την εκδρομή με τους Χρυσαυγίτες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Mε άμεση απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο στα περί πολιτικής Καστελόριζου, επέλεξε να ξεκινήσει την τοποθέτησή του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης που τον διαδέχθηκε στο βήμα της Ολομέλειας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε «θα περίμενα ο κ. Καμμένος να λουφάξει και να μην αναφέρθεί για την εκδρομή των Χρυσαυγιτών, των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί όμως να λουφάξει και πει ότι έχει μετανιώσει γι αυτή την κίνηση του επιμένει και υπερηφανεύεται για τις φωτογραφίες που βγήκε με τους Χρυσαγίτες βουλευτές μαζί με τους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ…» τόνισε ότι «υπάρχει ανάγκη για εθνική γραμμή που θα χαραχθεί από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, όπως υπάρχει σε άλλες χώρες, όπου το όργανο αυτό συνεδριάζει για τα θέματα αυτά. Αυτό προτείναμε και υπάρχει ένα μεγάλο μέρος που το δέχεται… Να φύγουμε από την γραμμή που λαθεμένα χάραξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και να πάμε στον Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής πολιτικής….»

Αναφερόμενος στον Προϋπολογισμό, ο Σταύρος Θεοδωράκης επέκρινε την πολιτική της κυβέρνησης και την παροχολογία του Πρωθυπουργού εστιάζοντας στους ανέργους, στους κατεστραμμένους του ιδιωτικού τομέα. “Έχουμε” είπε “το υψηλότερο ποσοστό ανθρώπων που ζουν στα όρια της φτώχειας. 36%! Η πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα κατάργησε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Είναι τελευταία στις δαπάνες Υγείας είναι οι μικρότερες σε όλη την ευρωζώνη και προτελευταίοι σε δαπάνες για τη στήριξη της οικογένειας! Τα λεφτά πάνε κυρίως στο πελατειακό κράτος! Μίλησε για το κομματικό κράτος με τις προσλήψεις να σπάνε ρεκόρ, ειδικότερα «δυο εκατομμύρια στοιχίζουν οι μετακλητοί στο Μαξίμου, ενώ έφτιαξαν γραφείο πρωθυπουργού και στη Θεσσαλονίκη. Συν ένα εκατομμύριο δαπάνες. Αυτό που λέμε…φασούλι το φασούλι φουσκώνουν οι σπατάλες”.

Κατήγγειλε την φοροδοκαταιγίδα που έχει επιβάλει η συγκυβέρνηση ενώ αναφέρθηκε και στην ανομία των Εξαρχείων πρότεινε όταν κάποιος καταστρέφει τη δημόσια περιουσία, ο λογαριασμός να πηγαίνει στην οικογένειά του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε