Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τηλεοπτικές άδειες: Ο Τσίπρας θέλει έξι!

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για την απόφαση της κυβέρνησης να δώσει μόνο τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Αν και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου υπερασπίστηκε σθεναρά τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τις επιλογές του, τώρα φαίνεται να το… ξανασκέφτεται για τις τέσσερις άδειες.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο πρωθυπουργός φέρεται να θέλει τώρα οι τηλεοπτικές άδειες που θα δοθούν να είναι έξι και όχι τέσσερις. Και αυτό ενώ ο Νίκος Παππάς δεν έχει αλλάξει ούτε… εκατοστό από τη θέση του οι άδειες που θα δοθούν να είναι τέσσερις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός θέλει να δοθούν σε πρώτη φάση οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες και αργότερα, άγνωστο ακόμη πόσο αργότερα, να δοθούν άλλες δυο.

Το δημοσίευμα κάνει εξάλλου λόγο για δυο στρατόπεδα στο Μέγαρο Μαξίμου: ένα του Νίκου Παππά και ένα όσων… διαφωνούν με τον Νο2 της κυβέρνησης και πιο στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα. Υπάρχει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, και το… στρατόπεδο που θέλει να αφεθεί… ελεύθερη η αδειοδότηση και όσοι θέλουν και πληρούν τις προϋποθέσεις να πάρουν τηλεοπτικές άδειες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε