Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Το “μάζεψε” ο Καραμέρος για Μητσοτάκη! “Ο ίδιος είχε μιλήσει για διαπλοκή και χαμαιτυπεία” [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σχετικά με την ανάρτησή του για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη επιχείρησε, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος.

“Είναι σαφές ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απ’ αυτό εδώ το κανάλι και το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 το 1992, είχε μιλήσει πρώτος με τον όρο “διαπλοκή” είχε κάνει και τον χαρακτηρισμό “χαμαιτυπεία” λίγους μήνες πριν την πτώση της κυβέρνησής του, από κάποια κέντρα της εποχής.” δήλωσε ο Γιώργος Καραμέρος, στο δελτίο του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: “Εγώ επέλεξα μέσα στη συστοιχία των συλλυπητηρίων να μιλήσω για τον πολιτικό Μητσοτάκη στην πράξη. Του πιστώνω ότι στα χρόνια του κοινοβουλευτικό του βίου, μπόρεσε με τον τρόπο που πολιτεύτηκε σήμερα ένα κομμάτι του Τύπου και της διαπλοκής που τον έριξαν να τον υμνεί περισσότερο.”

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο ίδιο δελτίο, σημείωσε “Ό,τι άκουσαν ως δικαιολογίες από τον κύριο Καραμέρο, θα μπορούσαν να μην υπάρχουν, αν έλεγε μια μεγάλη συγγνώμη. Η στιγμή του θανάτου είναι μια ιερή στιγμή και γι αυτόν που φεύγει και για την οικογένεια που μένει πίσω. Είστε αντιπεριφερειάρχης, να είστε διπλά προσεχτικός σε μια τέτοια ιερή μέρα.”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε