Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Το σαρδάμ του Αλέξη Τσίπρα με τον… Βάλντις Ντομπρόβσκις (VIDEO)

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Η αλήθεια να λέγεται, το όνομα του Βάλντις Ντομπρόβσκις δεν είναι ό,τι πιο εύκολο για να προφέρει κανείς. Κάπως έτσι την… “πάτησε” και ο Αλέξης Τσίπρας κατά την δευτερολογία του στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή.

Στη δική του δευτερολογία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωση του αντιπροέδρου της Κομισιόν πως η κυβέρνηση ήταν εκείνη που δεν ήθελε περικοπές δαπανών αλλά έμμεσους φόρους.

Όταν λοιπόν ο πρωθυπουργός απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αναφέρθηκε στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν… μπέρδεψε τη γλώσσα του αποκαλώντας τον Ντομπροβόφσκις. Αμέσως βέβαια το… διόρθωσε αλλά οι αντιδράσεις από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας δεν έλειψαν.

Και απαντώντας στις αντιδράσεις, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης: «Εντάξει, τώρα αυτό είναι το πρόβλημά σας; Ότι δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομά του;». Συγχρόνως, ο προεδρεύων εκείνη την ώρα Γιώργος Βαρεμένος, προσπαθώντας να επιβάλει την… τάξη, είπε στους βουλευτές που αντέδρασαν: «Γνωρίζουμε ότι ξέρετε άπταιστα λετονικά (σ.σ. ο Βάλντις Ντομπρόβσκις είναι Λετονός)! Ησυχία!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε