Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τύχη – βουνό για τον Μανώλη Γλέζο – Αρνήθηκε να προλογίσει το βιβλίο του η Κωνσταντοπούλου

Τύχη – βουνό για τον Μανώλη Γλέζο – Αρνήθηκε να προλογίσει το βιβλίο του η Κωνσταντοπούλου

Τυχερός αποδεικνύεται ο Μανώλης Γλέζος αφού τελικά δεν δέχθηκε να προλογίσει το βιβλίο του η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Γιατί ποιός ο λόγος να προλογίζει κάτι που έχει βγει μέσα από την ψυχή σου ένας άνθρωπος που δεν σε τιμά;

Σύμφωνα με ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη στο twitter παρότι το νεο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου με τίτλο «ΑΚΡΩΝΥΜΙΑ» προλογίζουν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο νυν Πρόεδρος Νίκος Βούτσης, η σελίδα που είχε προβλεφθεί να μπει το κείμενο – πρόλογος της επίσης πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου εμεινε λευκή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TWEET ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Έτσι, μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι είχε τύχη βουνό ο Μανώλης Γλέζος που του το κράτησε μανιάτικο η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την πρόσφατη αντιπαράθεση που είχαν στις εκδηλώσεις για την σφαγή του Διστόμου και δεν προλόγισε το βιβλίο του. Μετά από τόσες προσβολές στο πρόσωπό του!

Να θυμηθεί κανείς ότι επειδή ο Μανώλης Γλέζος δεν άφησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να εμποδίσει τον γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων δεν του το συγχώρεσε ποτέ; Ότι, η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε στο πρόσωπο ζωντανή ιστορία του τόπου μας ότι με αυτή του την κίνηση ο Μανώλης Γλέζος “Έβαλε στη θέση της τη σημαία που κατέβασε”;

Για την ιστορία, η Βουλή των Ελλήνων θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου «ΑΚΡΩΝΥΜΙΑ», την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 19:00. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βουλής, Λεωφ. Αμαλίας 22-24. Για το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο φιλόλογος – συγγραφέας Λαοκράτης Βάσσης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Βότσης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε