Πολιτική

Τζανακόπουλος: Εξελίξεις στη διαπραγμάτευση άμεσα – “Βολές” κατά Στουρνάρα

Να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τη θεσμική ιδιότητά του και να σταματήσει να πολιτικολογεί, κάλεσε τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Στην ίδια συνέντευξη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Δ. Τζανακόπουλος αφού διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσει η κυβέρνηση από τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας να παραιτηθεί, επισήμανε ότι το τελευταίο διάστημα διαπιστώνεται ταύτιση απόψεων μεταξύ του παλαιού “εκσυγχρονιστικού” μπλοκ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της ΝΔ.
 
Σε άλλο σημείο, διέψευσε ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζήτησε μείωση των συντάξεων κατά 35%. “Ποτέ δεν έχει υπεισέλθει το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών σε τεχνικά ζητήματα”, σημείωσε.

“Τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις, έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία”, εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Την απάντηση αυτή έδωσε στο ερώτημα, πότε θα κλείσει η αξιολόγηση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1