Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Βενιζέλος: “Εκτός εποχής και ντεμοντέ η αυτοδύναμη ΝΔ που θέλει ο Σαμαράς”

Βενιζέλος: “Εκτός εποχής και ντεμοντέ η αυτοδύναμη ΝΔ που θέλει ο Σαμαράς”

Από τη Λάρισα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπου μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η προεκλογική ομιλία του Ευ. Βενιζέλου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε περίπου στις 19:30 και διήρκησε περίπου μία ώρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε “ντεμοντέ” τον Αντ. Σαμαρά και “εκτός εποχής” την εμμονή του σε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Τόνισε επίσης πως τη Δευτέρα μετά τις εκλογές δε θα ξημερώσει μία κυβέρνηση Παπαδήμου.
“Ο λαός  πρέπει να αποφασίσει και να δώσει με την ψήφο του μία σαφή απάντηση, αν θα ακολουθήσει το δύσκολο και ασφαλή δρόμο για έξοδο από την κρίση ή ένα τοιχοδιωκτικό και επικίνδυνο παιχνίδι”.

Επίσης, κατηγόρησε ευθέως τον Τσίπρα κάνοντας λόγο για εμπόριο ψευδαισθήσεων και πολιτικό μικρομεγαλισμό καθώς και για παιχνίδι με τη φωτιά στις πλάτες της Ελλάδας. 

Λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του, ο Ευ. Βενιζέλος ανέβασε τους τόνους δηλώνοντας “Ε όχι πια! Να κυριαρχήσει η λογική και η αλήθεια!”

Ζήτησε συγνώμη από τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που σήμερα είναι αναποφάσιστοι και τόνισε πως αυτοί κρατούν το κλειδί των εξελίξεων. Τέλος από το λιάνιο της Θεσσαλονίκης, κάλεσε όλους τους πολίτες να ψηφίσουν με καθαρό μυαλό την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο κόσμος που παρακολούθησε την ομιλία υπολογίζεται στους 5.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ε.Βενιζέλος: Δεσμευόμαστε, εγγυώμαστε, μπορούμε

Λ. Κατσέλη: “Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει σε στάση πληρωμών”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε