Πολιτική

Βουλή: Δεύτερο “μαύρο” στην Ζωή – Στο κενό έπεσε και η δεύτερη πρότασή της!

Δύο στα δύο για την Ζωή Κωνσταντοπούλου απόψε. Μετά την απόρριψη της πρότασή της για σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής το πρωί της Παρασκευής και η δεύτερη πρωτοβουλία της έπεσε στο κενό. Πρότεινε να εξαντλήσουν το όριο του δεκαώρου (να ξεκινήσει η συζήτηση στις 03:30 και να τελειώσει στις 13:30 το μεσημέρι), προκειμένου να πάρουν το λόγο περισσότεροι ομιλητές, αλλά τα χέρια που σηκώθηκαν στην ψηφοφορία ...δια ανατάσεως της χειρός ήταν ελάχιστα. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης έκανε αντιπρόταση να ολοκληρωθεί στις 7 το πρωί η συζήτηση στην Ολομέλεια! Τελικά αποφασίστηκε το νομοσχέδιο να συζητηθεί σε 3 ώρες και 22 λεπτά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ρεκόρ 25ετίας σε νέες θέσεις απασχόλησης – Η Ελλάδα προοδεύει
«Δημιουργούμε μέρα με τη μέρα μια πιο δίκαιη και καλύτερα αμειβόμενη αγορά εργασίας, με στόχο τα 950 ευρώ κατώτατο μισθό και τα 1.500 ευρώ μέσο μισθό έως το 2027» - Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 3
Μάκης Βορίδης: Είναι δυνατόν να κάνεις εγκληματική ενέργεια με νόμιμες πράξεις;
«Το "έγκλημα" μου είναι ότι συμφώνησα με την υπηρεσιακή εισήγηση του ΟΠΕΚΕΠΕ για την εφαρμογή μιας Υπουργικής Απόφασης, αυτή της τεχνικής λύσης, και ότι ζήτησα την παραίτηση του προέδρου του οργανισμού»
Ο Μάκης Βορίδης 33