Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βούτσης: Θα επαναδιαπραγματευτούμε καλύτερους όρους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ότι παρά τις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης και κυρίως παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα θα έχει την ευκαιρία να βγει από το αδιέξοδο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να δούμε την κατάσταση στο “μεγάλο κάδρο” και αυτό είναι οι εξελίξεις στην Ευρώπη και τον κόσμο.Θα υπάρξει μια αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων και αυτό θα επηρεάσει την Ελλάδα

το πλαίσιο θα γίνει καλύτερο, είπε ο κ. Βούτσης, τονίζοντας παράλληλα πως η χώρα εφόσον έχει μείνει στις ράγες θα έχει τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτεί καλύτερους όρους. “Και ο χρόνος που κερδίσαμε τώρα βοηθάει σε αυτό” είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, αναφέροντας πως “το ότι υπάρχει τώρα καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση οφείλεται στο ότι μπήκαν στο τραπέζι και θέματα τα οποία είχαν μπει στην άκρη παλιότερα” τονίζοντας παράλληλα πως “είναι άλλη η κατάσταση το 2017 σε σχέση με το 2015. Υπάρχει ενίσχυση της άκρας δεξιάς και από την άλλη μια σαφέστατη ενίσχυση και προσπάθεια σύγκλησης των αριστερών δυνάμεων. Αυτή η εναλλακτική πολιτική μέσα στο πλαίσιο της Ευρώπης είναι και η διέξοδος”.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε