Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βούτσης για εκλογές: Είσαι καλά παιδί μου;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εκλογές στο τέλος της τετραετίας με αποτίμηση του τελικού «αποτυπώματος» ήταν το μήνυμα του Πρόεδρου της Βουλής Νίκου Βούτση λέγοντας πως « θα εξαντλήσουμε την περίοδο κανονικότατα κατά το Σύνταγμα, γιατί έτσι πρέπει.

Έχουμε συνομολογήσει ότι το «αποτύπωμα» είναι αυτό που αφήνεις καθ’ όλη τη διάρκεια και μένει και τελευταίο, τα ενδιάμεσα μόνο όταν συμβαίνουν υποχρεωτικές καταστάσεις, είτε μέσα στη Βουλή, είτε μέσα στην κοινωνία, κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος. Μιλάμε για πράγματα τα οποία έχουν σχέση με τον σχεδιασμό κυβέρνησης, ο οποίος είναι σαφέστατος και αφορά στην επόμενη 3ετία, εντάξει δεν υπάρχει». Την δήλωση αυτή έκανε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ερωτηθείς στο πλαίσιο ενημέρωσης κοινοβουλευτικών συντακτών για το κοινοβουλευτικό έργο της επόμενης περιόδου. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, εάν “και εκλογές πότε;” ξεκίνησε την απάντησή του λέγοντας αστειευόμενος «είσαι καλά παιδί μου»!

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στο αμέσως επόμενο προγραμματισμό των εργασιών της Βουλής έκανε γνωστό πως η προημερησίας συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την διαφθορά και διαφάνεια που έχει ζητήσει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε πως θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 2.30 το μεσημέρι.
Το προσχέδιο του Προϋπολογισμού θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής σε τρείς συνεδριάσεις. Οι δύο πρώτες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και η τρίτη, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.
Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σχετικά με την κατάθεση από την Κυβέρνηση στην Βουλή των τριών νομοσχεδίων για το πλαστικό χρήμα, το αδήλωτο χρήμα και την κοινωνική οικονομία είπε πως τα δύο πρώτα θα κατατεθούν άμεσα ενώ το τρίτο είναι σε στάδιο ωρίμανσης .

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε