Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρυσοχοΐδης: λάθος το Μνημόνιο

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ανοιχτά για λάθος χειρισμούς έκανε λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αναφερόμενος τόσο στην περίοδο προ του μνημονίου, όσο και στις διαπραγματεύσεις για τις δανειακές συμβάσεις της χώρας

“Επρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιο. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο μνημόνιο, δεν διαπραγματευτήκαμε σωστά και βέβαια αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στην διαχείριση των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει” είπε μιλώντας στον “Σκάι” ο κ.Χρυσοχοΐδης και μίλησε και για στελέχη που έμιαζαν να είναι την περίοδο εκείνη εκτός πραγματικότητας “έλεγαν να δώσουμε αυξήσεις, αντί να μαζέψουμε τα δημόσια οικονομικά, που σημαίνει ότι υπήρχε πλήρης άγνοια της πραγματικότητας και των κινδύνων που αντιμετώπιζε η χώρα”.

Ως προς την κριτική που δέχθηκε για τη σκληρή κριτική που άσκησε στον Γ. Παπανδρέου ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είπε με νόημα πως “σκληρά ζουν οι άνθρωποι σήμερα, είναι σκληρή η πραγματικότητα”…

Ο υπουργός τάχθηκε υπερ των ευρύτατων αλλαγών στο ΠΑΣΟΚ ώστε να μπορέσει το κόμμα να απευθυνθεί και πάλι στην ευρύτερη αριστερά.

Πρέπει να απευθυνθούμε στην ευρύτερη δημοκρατική παράταξη. Πρέπει να επανιδρύσουμε το ΠΑΣΟΚ. Είχα κάνει μια πρόταση πριν από 10 χρόνια, να τα αλλάξουμε όλα. Εάν το κάναμε τότε, σήμερα το ΠΑΣΟΚ θα ήταν και πάλι στην εξουσία” ανέφερε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Διαβάστε επίσης:
Κερδίζει χρόνο ο Παπανδρέου; – Αναβλήθηκε το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε