Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Εντυπωσιακή η Μπέτυ Μπαζιάνα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στις Πρέσπες [pics, vids]

Εντυπωσιακή η Μπέτυ Μπαζιάνα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στις Πρέσπες [pics, vids]

Η Μπέτυ Μπαζιάνα έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις. Η σύντροφος του πρωθυπουργού τον συνόδευσε στη συναυλία αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου στις Πρέσπες.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε ένα αμάνικο μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα.

Ο πρωθυπουργός και τη σύντροφός του βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (26.08.2017) στη συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πρέσπας κατά την άφιξή τους στο χώρο της Βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου.

Ο πρωθυπουργός έφθασε στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, αφού περπάτησε την πεζογέφυρα μαζί με τη Μπέτυ Μπαζιάνα, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το τέλος της συναυλίας, στη διάρκεια του δείπνου ο καλλιτεχνικός διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού “Πρέσπεια” Γιώργος Λιάνης βράβευσε τον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι είναι τιμή για την ακριτική περιοχή των Πρεσπών και το ομώνυμο Φεστιβάλ η παρουσία του πρωθυπουργού.

Στη συναυλία παρέστησαν επίσης η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας, ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, ο βουλευτής Κοζάνης Δ. Δημητριάδης, η γγ Δημόσιας Περιουσίας, Πέτη Πέρκα, ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και neaflorina.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις