Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση σε Ευέλπιδες: Καταδικάζει η Βουλή

Ευέλπιδες
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση σε Ευέλπιδες στο Μοναστηράκι. Ομόφωνη καταδίκη από την Επιτροπή Άμυνας της Βουλής.

Άγρια επίθεση δέχθηκαν προχθές στο Μοναστηράκι τρεις Ευέλπιδες και ένας στρατιώτης από νεαρούς. Την ομόφωνη καταδίκη της εξέφρασε και η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής.

Με… ένα στόμα καταδίκασε η Βουλή την επίθεση στους Ευέλπιδες

Την πρόταση να υπάρξει μια ομόφωνη καταδίκη και από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, έκανε αρχικά ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος. Αυτό αμέσως υιοθέτησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κώστας Δουζίνας λέγοντας συγκεκριμένα: «Συμφωνώ και εγώ και ως πρόεδρος αλλά και εκφράζοντας την Επιτροπή. Καταδικάζουμε τέτοια γεγονότα και ελπίζουμε να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να παραπεμφθούν με ότι επιβάλει ο ποινικός κώδικας».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας σημείωσε: Ούτε οι Ευέλπιδες αλλά ούτε και ο στρατιώτης που έπεσαν θύματα της επίθεσης δεν φορούσαν στολή, αλλά ήταν με πολιτικά.

Η ομόφωνη καταδίκη της Επιτροπής, έγινε στην έναρξη της συνεδρίασης στην οποία πραγματοποιείται η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τις ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών, οικονομικής μέριμνας, λογιστικού των ΕΔ, σύστασης Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις