Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Καββαδία: Τα χολερικά σχόλια για τον Μπεσκένη χαρακτηρίζουν αυτούς που τα έκαναν

Βασίλης Μπεσκένης

Την βαθιά της θλίψη για το αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη εξέφρασε από το βήμα της Ολομέλειας η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία. Παράλληλα καταδίκασε και τα χολερικά σχόλια που κάποιοι ανάρτησαν στο διαδίκτυο.

Μιλώντας στον Προϋπολογισμό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανέττα Καββαδία ξεκίνησε την  ομιλία της λέγοντας πως «σήμερα η δημοσιογραφική οικογένεια πενθεί έναν νέο άνθρωπο, τον Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις σαράντα τριών χρόνων.

Θα ήθελα, λοιπόν, από αυτό εδώ το βήμα να εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του. Ο χαμός ενός τόσο νέου ανθρώπου δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει θλίψη.

Την ίδια στιγμή θα ήθελα να καταδικάσω απερίφραστα χολερικά σχόλια, τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και που χαρακτηρίζουν αυτές και αυτούς που τα ανήρτησαν. Ο θάνατος, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για κανενός είδους μικροκομματικές σκοπιμότητες. Εδώ απαιτείται σιωπή και σεβασμός στο πένθος των δικών του ανθρώπων».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις