Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κυβ. Εκπρόσωπος: «Ανενημέρωτος λόγω παρατεταμένων διακοπών ο κ. Τσίπρας…»

Κυβ. Εκπρόσωπος: «Ανενημέρωτος λόγω παρατεταμένων διακοπών ο κ. Τσίπρας…»

ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση έχουν βγάλει… «μαχαίρια» και αλληλοκαρφώνονται με αφορμή τη συνέντευξη Σαμαρά στη Monde και τις… διακοπές του Αλέξη Τσίπρα!

«Οι παρατεταμένες διακοπές του κ. Τσίπρα δεν του επέτρεψαν να πληροφορηθεί τη διόρθωση της εφημερίδας Le Monde σχετικά με τον λάθος τίτλο που είχε βάλει στη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά (σ.σ. αντί για βραχονησίδες είχε μπει η λέξη νησιά). Συνιστούμε στον κ. Τσίπρα και στους συνεργάτες του, πρώτα να διαβάζουν και μετά να σχολιάζουν», ήταν η δήλωση-απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου είχε δώσει στη δημοσιότητα σχόλιο, σύμφωνα με το οποίο «στο πλαίσιο του δόγματος “όλα προς πώληση”, ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε ακόμα και το ξεπούλημα των νησιών. Η συνέχιση και “αναβάθμιση” της μνημονιακής πολιτικής από την τρικομματική κυβέρνηση θα οδηγήσει σε μια χώρα παράδεισο για το μεγάλο κεφάλαιο και κόλαση για τους ανθρώπους της”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε με ανακοίνωσή του στην οποία ανέφερε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με τον Ιανό και ακολουθεί πολλές και αντίθετες γραμμές. Από τη μια καταγγέλλει την κυβέρνηση για τις προσπάθειες και τις επαφές του πρωθυπουργού με στόχο την ανάκτηση της αξιοπιστίας και τη διάσωση της χώρας και από την άλλη εκλιπαρεί για μια συνάντηση με κορυφαίους ευρωπαίους αξιωματούχους”.

“Να ξέρουν πάντως ότι όσοι ποντάρουν στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, υπονομεύοντας τις προσπάθειές μας και αδιαφορώντας για τις θυσίες του Ελληνικού λαού, θα βρουν απέναντί τους, τους Έλληνες”, συμπλήρωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νεότερο σχόλιο του γραφείου Τύπου, σύμφωνα με το οποίο “και από τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου παραμένει το ερώτημα αν τελικά η ελληνική κυβέρνηση απέτρεψε ή όχι τη συνάντηση του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρα, με τον κ. Γιούνκερ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς: Στο σφυρί και βραχονησίδες!

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακός εντυπωσιασμός το ταξίδι Σαμαρά

Παπαρήγα: Ο Σαμαράς δίνει ψεύτικες ελπίδες στον ελληνικό λαό

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε