Πολιτική

Λείπουν 86 ονόματα από τη “λίστα Λαγκάρντ”

Κι όμως δεν είναι μόνο τα 2.062 ονόματα που υπάρχουν στη λίστα, δεν είναι μόνο τα ονόματα που κατηγορείται ότι προσπάθησε να αφαιρέσει ο πρώην υπουργός οικονομικών, υπάρχουν κι άλλα ελληνικά ονόματα τα οποία τώρα θα πρέπει να εξεταστούν, αλλά και ακόμη 41 άτομα που είναι συνδεδεμένα με τους λογαριασμούς της διαβόητης λίστας Λαγκάρντ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το “κυνήγι” γύρω απ’ τα ονόματα με καταθέσεις στο εξωτερικό και ειδικά για όσους είχαν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία συνεχίζεται και μαζί και οι αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” από την επεξεργασία των συνολικών στοιχείων που δόθηκαν και την έρευνα της Διεθνούς Ένωσης Ερευνητών Δημοσιογράφων προέκυψαν επιπλέον στοιχεία για 86 πρόσωπα ελληνικού ενδιαφέροντος.

Πρόκειται σύμφωνα με τα στοιχεία για άτομα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, έχουν ελληνική υπηκοότητα, αλλά στην τράπεζα που άνοιξαν λογαριασμό δήλωσαν στοιχεία για τόπο κατοικίας σε άλλη χώρα και έτσι η αρχική έρευνα παρέπεμπε αλλού.

Τώρα λοιπόν μαζί με 41 ακόμη πρόσωπα που συνδέονται με τους λογαριασμούς της λίστας Λαγκάρντ τα στοιχεία των προσώπων αυτών θα πρέπει να ελεγχθούν, μαζί με τα υπόλοιπα 2.062 πρόσωπα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από τα Χανιά: «Η σκέψη μας με αυτούς που δίνουν αγώνα απέναντι στις πυρκαγιές»
«Η μεγάλη αυτή ημέρα της ορθοδοξίας, είναι πάντα μία ευκαιρία αναστοχασμού και αναζήτησης της δύναμης που μας δίνει η πίστη μας, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες«, είπε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
136
Νέες αιχμές Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού: «Υποβαθμίζεται η συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
Η πρώην συνεργάτιδα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» απαντά στις αναφορές για τα στελέχη που αποχώρησαν και παρουσιάζει αναλυτικά τη δουλειά της στον Τομέα Πολιτισμού - «Δεν διαγράφονται αναδρομικά ο χρόνος, η εργασία, οι πρωτοβουλίες και οι ιδέες»
Αυγερινός, Μουτσάτσου και Καρυστιανού 8