Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Λοβέρδος για την πρωτιά του σε δημοσκόπηση: “Είναι μεγάλη μου τιμή”

Λοβέρδος για την πρωτιά του σε δημοσκόπηση: “Είναι μεγάλη μου τιμή”

Ειδικότερα, ο κ. Λοβέρδος, σε δημοσιογραφικό ερώτημα για τη δημοσκόπηση, απάντησε: “Τι να πω, είναι μεγάλη μου τιμή, όταν οι πολίτες στο πρόσωπό μου βλέπουν κάτι.

Μεγάλη του τιμή, χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, το εύρημα δημοσκόπησης της εταιρίας Pulse που είδε το φως της δημοσιότητας από την εβδομαδιαία εφημερίδα “Ποντίκι” και τον φέρει ως επικρατέστερο υποψήφιο για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 20%.

Έσπευσε, ωστόσο, να προσθέσει πως δεν έχουν ανοίξει ακόμη οι διαδικασίες για την “επόμενη μέρα” στο κόμμα του, αναγνωρίζοντας ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει από τον πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου.

Ειδικότερα, ο κ. Λοβέρδος, σε δημοσιογραφικό ερώτημα για τη δημοσκόπηση, απάντησε: “Τι να πω, είναι μεγάλη μου τιμή, όταν οι πολίτες στο πρόσωπό μου βλέπουν κάτι, αλλά οφείλω να θυμίσω στον καθένα και πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μου ότι δεν έχουν ανοίξει οι διαδικασίες, ότι ο πρόεδρος του Κινήματος, ο κ. Παπανδρέου δεν έχει ξεκινήσει τα σχετικά. Συνεπώς, κάθε τέτοια συζήτηση είναι εκτός.

Εγώ όπως βλέπετε και σήμερα, όπως θα δείτε και την άλλη εβδομάδα έχουμε εδώ στο Υπουργείο τόσο βαρύ πρόγραμμα που δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο και να βγούμε απ’ αυτό το δρόμο στον οποίο σήμερα είμαστε προσπαθώντας να βοηθήσουμε τον κ. Παπαδήμο, την κυβέρνησή του και να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την “επόμενη μέρα”

Τι συμβουλεύει τον Γ. Παπανδρέου η οικογένεια του

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε