Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Μόνος του ο Βενιζέλος στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Μόνος του ο Βενιζέλος στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Από τη γιορτή του κόμματος θα απουσιάζουν οι Γ.Παπανδρέου, Κ.Σημίτης, Μ.Χρυσοχοίδης, Γ.Ραγκούσης, Α.Λοβέρδος και ενδεχομένως η Α.Διαμαντοπούλου.

Μπορεί η 3η του Σεπτέμβρη να σήμαινε κάποτε πολλά για το ΠΑΣΟΚ, μπορεί τις τελευταίες ημέρες να σφάζονταν με τον ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορούσανε πως πάει να τους κλέψει την ιστορία, όμως όπως θα αποδειχτεί αύριο μπορεί και να είναι τελείως μόνος του ο Πρόεδρος Β.Βενιζέλος.

Ο Γ.Παπανδρέου, ως συνήθως, λείπει. Βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν για συναντήσεις με ομογενείς και όλα δείχνουν πως δεν θα μπορέσει…

Ο Μ.Χρυσοχοίδης ανακοίνωσε πως δεν θα παραβρεθεί στα γενέθλια, και όλα δείχνουν πως απόντες θα είναι και οι Γ.Ραγκούσης, Α.Λοβέρδος, ο Στ. Τζουμάκας και ενδεχομένως η Α.Διαμαντοπούλου.

O κ. Χρυσοχοίδης εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: “Με την ευκαιρία της εκδήλωσης για την 38η επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου, θα ήθελα να απευθύνω θερμό χαιρετισμό. Δυστυχώς όμως, όπως ενημέρωσα και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών μου εκτός Αθηνών”.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως ούτε ο Κ.Σημίτης θα δώσει το παρόν.

Διαβάστε επίσης :

Σκανδαλίδης: δεν ψηφίζω μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε