Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μπέτυ Μπαζιάνα: “Χάνει” τη Μελάνια, “κερδίζει” τις εντυπώσεις [pics]

Μπέτυ Μπαζιάνα Αλέξης Τσίπρας ΗΠΑ

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα σε ένα ακόμη ταξίδι η Μπέτυ Μπαζιάνα. Η σύντροφος του πρωθυπουργού κερδίζει τις εντυπώσεις με το στυλ και τις εμφανίσεις της.

Όλοι φυσικά περίμεναν τη συνάντηση με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Αλλά εκείνη θα λείπει σήμερα (17.10.2017) από την Ουάσινγκτον και έτσι η Μπέτυ Μπαζιάνα θα συναντηθεί στο Λευκό Οίκο με την Κάρεν Πενς, σύζυγο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Αυτό επιβάλει το πρωτόκολλο. Μην απορήσει κανείς, βέβαια, αν κάπου εμφανιστεί και η… Ιβάνκα Τραμπ. Κατά πολλούς η “σκιώδης” Πρώτη Κυρία.

Τι κι αν δεν συναντήσει τη Μελάνια όμως; Η Μπέτυ Μπαζιάνα με την παρουσία της στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Κάθε εμφάνισή της γίνεται, φυσικά, θέμα συζήτησης.

«Φωτιά» στα κόκκινα

Το βράδυ της Δευτέρας, Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκαν στο δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν του πρωθυπουργού οι ελληνοαμερικανικές οργανώσεις AHEPA και AHI.

Και εκεί, η Μπέτυ Μπαζιάνα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο μίντι φόρεμα. Το συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες. Είχε πιάσει κότσο τα μαλλιά της.

Δείτε φωτογραφίες

Η άφιξη στην Ουάσινγκτον

Μπεζ φόρεμα με χακί πανωφόρι επέλεξε η κα Μπαζιάνα για το ταξίδι από το Σικάγο στην Ουάσινγκτον.

«Λευκή» Περιστέρα

Στο Κέντρο 1871 του Σικάγο, η Μπέτυ Μπαζιάνα κατάφερε για ακόμη μία φορά να κλέψει τις εντυπώσεις… Μετά την chic εμφάνιση με το μαύρο ταγιέρ (δείτε εδώ περισσότερα)… αποφάσισε να υιοθετήσει το ανδρόγυνο στυλ, με ένα λευκό κουστούμι.

Τι φόρεσε

Η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα λευκό παντελόνι κουστουμιού και ένα λευκό blazer για την συγκεκριμένη επίσκεψη. Μέσα από το blazer επέλεξε να βάλει ένα σέξι lingerie τοπ δίνοντας έναν πιο θηλυκό αέρα στο λουκ της.

Το look της ολοκλήρωσε με nude ψηλοτάκουνες γόβες τις οποίες είχε φορέσει και κατά την ξενάγηση στα στούντιο της Cinespace Film Studios και την επίσκεψη στο μουσείο του Ελληνισμού στο Σικάγο. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις