Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Ναι” στις περικοπές στις ΔΕΚΟ από τα κόμματα που διόριζαν και βόλευαν

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που κυβέρνησαν τη χώρα, αλλά και η κ. Μπακογιάννη που μετείχε σε κυβερνήσεις συμφωνούν να φύγει το χαλί κάτω απ’ τα πόδια των εργαζόμενων

Τα κόμματα που διόρισαν χιλιάδες ανθρώπους κάνοντας τις δημόσιες επιχειρήσεις υδροκέφαλες και ελλειμματικές και στη συνέχεια δέχθηκαν συνεχόμενες και παράλογες πολλές φορές αυξήσεις μισθών ελπίζοντας σε ψήφους τώρα… μετανιώνουν.

Ρίχνουν το ανάθεμα σε όλους για την οικονομική κατάσταση του Δημοσίου και της χώρας γενικότερα και δηλώνουν ότι θα υπερψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο-εξπρές.

Οι αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εντονότατες, αλλά εμμέσως πλην σαφώς έχει μπει θέμα κομματικής πειθαρχίας και έτσι κανείς δεν γνωρίζει αν για μια ακόμη φορά κάποιοι θα μείνουν στις απειλές.

Όλα αυτά την ώρα που ακόμη και οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ στέλνουν μήνυμα ότι θα διακόψουν κάθε σχέση με το κόμμα…

Πριν καν όμως φτάσει η επιστολή του υπουργού Οικονομικών στις διοικήσεις των επιχειρήσεων για τις περικοπές μισθών και επιδομάτων στις ΔΕΚΟ που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο η Ν.Δ. έσπευσε δια του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου να πει ότι θα ψηφίσει τα 10 από τα 18 άρθρα.

Η κ. Μπακογιάννη είπε ότι διαφωνεί επί της αρχής του νομοσχεδίου, όμως δεν διευκρίνισε αν θα υπερψηφίσει άρθρα και ποια.

Διαβάστε επίσης
Μεγάλες αντιδράσεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Απειλούν οτι θα καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο
Ημέρα του πρωθυπουργού – Συναντάται με τους πολιτικούς αρχηγούς, πλην Τσίπρα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε