Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΝΔ: Η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρό πρωθυπουργό, όχι ηθοποιό

ΝΔ: Η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρό πρωθυπουργό, όχι ηθοποιό
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

«Η απάντηση στη χυδαιότητα της κυβέρνησης είναι οι έξι προτάσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για μια νέα πολιτική αντιμετώπισης των πυρκαγιών» απαντά η ΝΔ, στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Και προσθέτει: «Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως ένα σοβαρό και υπεύθυνο πρωθυπουργό. Όχι έναν ηθοποιό σε κακοστημένες θεατρικές παραστάσεις πάνω από τα καμένα, χρησιμοποιώντας με απαράδεκτα προκλητικό τρόπο ως σκηνικό τους πυροσβέστες που μοχθούν καθημερινά με αυταπάρνηση».

Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας τα όσα ανάρτησε ο κ. Μητσοτάκης στα social media, έκανε λόγο για επικοινωνιακό σόου εκ μέρους του και του… ευχήθηκε καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του!

«Τέσσερα μερόνυχτα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, βρίσκεται στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον συντονισμό των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών.

Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων.

Σήμερα, αποφάσισε να διακόψει τις διακοπές του για να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού. Ακύρωσε όμως όλη την επίσκεψή του μόλις συνειδητοποίησε ότι εκεί βρίσκονταν ήδη από τις πρωινές ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Η κίνησή του αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήσει ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου.

Του συνιστούμε καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις