Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Πετρόπουλος ξαναχτύπησε: “Μου ζητάνε να πληρώσουν κι’ άλλες εισφορές”

ΦΩΤΟ ΑΠΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΠΟ EUROKINISSI

Σε άλλο επίπεδο το πήγε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να προκαλέσει χαμό με τις δηλώσεις του. Σήμερα (09.02.2017) το βράδυ υποστήριξε ότι του ζητάνε να πληρώσουν και άλλες εισφορές!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο “κάποιος μου έκανε παράπονα για τις μειωμένες εισφορές, επειδή θα λάβει μειωμένη σύνταξη”.

Και πρόσφερε ότι είναι πολλοί αυτοί που τού ζητούν να υπάρχει η δυνατότητα να καταβάλλουν παραπάνω εισφορές… Αυτή είναι μια πραγματικότητα” υποστήριξε ο κ. Πετρόπουλος.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μία ομάδα ατόμων προσπάθησε να εισέλθει στο χώρο, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της στις ακολουθούμενες πολιτικές.

Όλα αυτά λίγες ώρες αφότου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Εύης Χριστοφιλοπούλου είπε χαρακτηριστικά ότι «Επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο και να μιλάω με τον κόσμο, πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες με σταματούν και μου λένε “Σωθήκαμε επιτέλους, τώρα θα πληρώνουμε τις εισφορές μας γιατί παλιά δεν μπορούσαμε καθώς ήταν πολύ υψηλές”…..»

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε