Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Ψωμιάδης… τηλεπωλητής! Αλλάζει σελίδα στη ζωή του

Ο Ψωμιάδης… τηλεπωλητής! Αλλάζει σελίδα στη ζωή του

Νέο κεφάλαιο ανοίγει στην επαγγελματική του ζωή ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις ικανότητές του, στις τηλεπωλήσεις!

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αποφάσισε να αφήσει πίσω του, προς το παρόν, την πολιτική καριέρα και να συνδυάσει δύο πράγματα που ξέρει καλά για το προς το ζην. Το εμπόριο και την τηλεόραση.

Την ιδέα, όπως εξομολογείται, του την έδωσαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος, που μπορούν να χαρακτηριστούν ως “μετρ” του είδους.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στη Real News αναφέρει ότι έχει ήδη έρθει σε επαφή με μία εταιρεία παραγωγής και μετά το Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσει τις εκπομπές.

«Βέβαια εγώ δεν θα πουλάω βιβλία. Στην αρχή θα πουλάω παπούτσια και παντόφλες για διαβητικούς και ανατομικές κάλτσες ενώ στη συνέχεια σκέφτομαι να εισαγάγω διάφορα είδη οικιακής χρήσης και έξυπνα προϊόντα κατανάλωσης», δηλώνει στην εφημερίδα.

Και καταλήγει: «Πρέπει να δουλέψω για να ζήσω. Εγώ έμπορος ήμουν πάντα. Η πολιτική με κατέστρεψε οικονομικά. Ήμουν ένας από τους μεγαλύτερους παιχνιδάδες που διέθετε η Ελλάδα. Αν τα είχα εγκαταλείψει τότε, τώρα δεν θα υπήρχαν αρκετές από τις μεγάλες αλυσίδες παιχνιδιών».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε