Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Οι αντιδράσεις κυβέρνησης και κομμάτων στην ομιλία Σαμαρά

“Για άλλη μια φορά, ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ εμφανίζονται πραγματικά αμετανόητοι μπροστά στον ελληνικό λαό”, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, στη ΔΕΘ.

Ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι “Η αλήθεια είναι γνωστή και έχει γίνει συνείδηση πλέον στους Έλληνες πολίτες. Η ατολμία, η δημοσκοπική διακυβέρνηση, η εγκληματική απραξία, ο φόβος του πολιτικού κόστους της κυβέρνησης της ΝΔ οδήγησαν τη χώρα στη διεθνή απαξίωση, την πλήρη αναξιοπιστία και τελικά ένα βήμα πριν την καταστροφή, τόνισε.

“Η τακτική “για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ” χρησιμοποιήθηκε συστηματικά από τις κυβερνήσεις της ΝΔ για να δικαιολογήσει την απραξία τους. Ας αναλογιστεί, λοιπόν, ο κ. Σαμαράς τα τότε αποτελέσματα και την τότε κατάληξη”, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

“Ωραιοποιήσεις για έναν κόσμο φανταστικό”, ήταν το σχόλιο του ΛΑΟΣ. “Για την πεζή πραγματικότητα της καθημερινότητας ο κ. Σαμαράς δεν πρότεινε τίποτα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος. “Αν ο κ.Σαμαράς δεν έχει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση, τότε να ακούει πιο συχνά και πιο προσεκτικά τι του συστήνει ο από ετών σύμβουλός του κ. Βάρδας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε