Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Συντετριμμένος ο Κώστας Σημίτης

αστυνομικός Κώστας Σημίτης

Συντετριμμένος δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, για το τραγικό συμβάν στους Αγίους Αναργύρους, όπου αστυνομικός που υπηρετούσε στη φρουρά του, σκότωσε την σύζυγο, την πεθερά και το παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Πρόκειται για μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία. Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης ήταν εξαίρετος επαγγελματίας και άριστος στη δουλειά του σ΄ όλα τα χρόνια που υπηρέτησε στη προσωπική μου ασφάλεια. Είμαι συντετριμμένος για το τραγικό γεγονός. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις δυο οικογένειες», δήλωσε ο κ. Σημίτης.

Δείτε το βίντεο

Η οικογενειακή τραγωδία που σόκαρε την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν αυτό που συνέβη στους Αγίους Αναργύρους. Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, ένα δράμα που δεν το χωράει ανθρώπου νους… Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης, εν ενεργεία αστυνομικός στην φρουρά του Κώστα Σημίτη σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του που δεν είχε προλάβει να κλείσει τα 4 της χρόνια και την πεθερά του. Στην συνέχεια αυτοκτόνησε…

Όλοι τους βρέθηκαν νεκροί μέσα σε διαμέρισμα στους Αγίους Αναργύρους με τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας να μην μπορούν να διανοηθούν την τραγωδία.

Άγιοι Ανάργυροι: Αυτός είναι ο αστυνομικός που δολοφόνησε κόρη, σύζυγο και πεθερά!

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία, αναφέρουν πως στο διαμέρισμα έχουν βρεθεί τουλάχιστον επτά σφαίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την σύζυγό του. Μάλιστα, υπάρχουν σφαίρες “καρφωμένες” και στους τοίχους. Κάτι που σημαίνει πως ίσως κυνήγησε την πεθερά του πριν καταφέρει να την σκοτώσει.

Αμέσως μετά φέρεται να πήγε στο υπνοδωμάτιο της κόρης του, την οποία δολοφόνησε στο κρεβατάκι της πριν αυτοκτονήσει… Ο αστυνομικός βρέθηκε γονατισμένος δίπλα από την νεκρή κορούλα του…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις